Títol de l'esdeveniment
Benvinguts a la pàgina informativa del nostre centre on trobareu tota la informació relacionada.
Entenem els menjadors escolars com una extensió dels aprenentatges de l'alumnat.
És un espai més on es pot aprendre i on s'eduquen hàbits, destreses i actituds que fomenten el desenvolupament personal. Un espai on es vol potenciar l'autonomia dels infants, la incorporació d'una alimentació saludable i respectuosa amb el nostre entorn.
El Consell Comarcal de la Selva a partir de la delegació de competències feta pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya té delegada la competència de 24 menjadors escolars a la comarca. Aquests menjadors són gestionats directament per aquesta administració a través de diversos contractes de concessió administrativa amb empreses especialitzades del sector.
La vostra escola forma part del LOT-C·8 – Montseny-Guilleries, aquest lot està format pels centres educatius: escola Dr. Carulla (d'Arbúcies), Institut-EscolaCent Fonts (Sant Hilari Sacalm) i l'escola Guilleries (Sant Hilari Sacalm).
El contracte actual de la gestió del servei de menjador amb aquestes escoles està signat amb l'empresa Scolarest. Aquesta empresa és la responsable de l'elaboració i disseny dels menús així com del monitoratge que dinamitza el temps del migdia. Des del Consell Comarcal de la Selva supervisem i vetllem perquè aquest servei es desenvolupi en garanties i complint amb les exigències del contracte vigent.
Per qualsevol notificació i/o incidència podeu contactar amb:
A través del canal proposat
Administradora/Coordinadora
OLGA ANDREU: Tel. 690 256 801
Servei fix-discontinu: mínim de 3 dies setmanals (sempre els mateixos)
No es poden fer canvis de dia sota cap concepte. El preu és de 7,25 €/dia. En cas que algun alumne no es quedi a dinar un dia en concret, caldrà avisar a l’escola abans de les 9:30h del mateix dia.
Servei esporàdic: un dia puntual 7,97 €/dia.
Per qualsevol notificació i/o incidència podeu contactar amb:
EMPRESA GESTORA DEL SERVEI: EUREST Catalunya
A través del canal proposat
Administradora/Coordinadora
OLGA ANDREU: Tel. 690 256 801
Percentatge de productes de producció ecològica.
Percentatge de productes de proximitat
Percentatge de productes de temporada
Proveïdor | Producte | Origen | Produc. Ecològic? | Proximitat? | Temporada? | Tipus d'Embalatge |
---|
Feu click a la icona per veure la parada a Google StreetView